DDM neemt Kobelco SK260LC-10 in gebruik

vrijdag 30 september 2016

DDM bv heeft onlangs zijn tweede Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK210 heeft DDM nu een SK260LC-10 in haar programma. Direct na aflevering ging de Kobelco op transport naar Hamburg (D) voor zijn eerste klus en door het Komexs GPS management systeem is de SK260LC-10 op afstand uitstekend te monitoren. 

DDM is een dynamisch bedrijf dat internationaal actief is op het gebied van: sloop, demontage, het verplaatsen van complete industrieën, transport en asbestverwijdering. Daarnaast werven en selecteren zij professionals voor de offshore industrie. Kijk op www.ddm-bv.com voor meer informatie en tal van indrukkwekkende referenties.

De nieuwe Kobelco SK260LC-10 is standaard ruim uitgerust maar de professionals van de Kemp Groep uit De Meern hebben de Kobelco SK260lc verder naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: Freshfilter overdruksysteem, beschermplaten onderzijde onderwagen, slangbreukbeveiliging, treeplanken rondom en nog veel meer.

De Kobelco SK260lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

 

afl. Kobelco SK260 - DDM
afl. Kobelco SK260 - DDM
afl. Kobelco SK260 - DDM
afl. Kobelco SK260 - DDM
afl. Kobelco SK260 - DDM
afl. Kobelco SK260 - DDM