Kobelco SK75SR voor Vink

zaterdag 27 augustus 2016

Onlangs heeft Aannemingsbedrijf, Grondverzet & Beregeningtechniek Vink uit Overasselt, via Hans van Driel in Tiel, een Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen.

Opvallende wijzigingen aan deze machine zijn de meeschuivende bescherming van de bakcilinder en het frame geplaatst aan de onderzijde van de voorruit.

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Over Vink
Aannemingsbedrijf, Grondverzet & Beregeningtechniek Vink is gevestigd in Overasselt en is al drie generaties actief in machineverhuur. Het van oorsprong agrarische loonbedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een bedrijf dat voornamelijk is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en beregeningsinstallaties voor zowel de particulieren als de zakelijke markt. Kijk op www.vink-overasselt.nl voor meer informatie.

Afl. Kobelco SK75SR - Vink
Afl. Kobelco SK75SR - Vink
Afl. Kobelco SK75SR - Vink
Afl. Kobelco SK75SR - Vink
Afl. Kobelco SK75SR - Vink